D-Gevelspecialist Recensies

2021-11-24 – Olen – Recensie Gevelwerken

Beste,

Deze zomer lieten mijn vrouw en ik onze gevels behandelen met spuitkurk door jullie bedrijf. Hieronder een paar bedenkingen.

Voor de werken was de toestand van onze 33-jarige houtskeletbouw eerder
bedenkelijk: nokvorming ter hoogte van de scheiding tussen de verschillende panelen, zelf herstelde barsten en allerlei kleine beschadigingen…er was werk aan. Via het internet kennis gemaakt met het product spuitkurk en contact genomen met een bedrijf in onze buurt: 
d-service in Westerlo. Na uitvoerig gesprek en bezichtiging van enkele uitgevoerde projecten een offerte gevraagd en beslist: spuitkurk zou het worden.

Om te beginnen de prijs: we hadden een paar maanden eerder al een offerte gevraagd voor de restauratie van de bovenste driehoek van onze noordgevel, 22m² groot. Het zou ons 56% van de prijs bij d-service gekost hebben voor 115m²! Niet meer twijfelen dus.

De uitvoering, bijzonder grondig: reiniging en algen- en mosbehandeling, wegwerken van alle oneffenheden, aanbrengen van een cementlaag met wapeningsnet en een tweede cementlaag voor de uitvlakking, afwerking met
3 lagen spuitkurk, om het nog niet te hebben over het afplakken van de niet te behandelen delen. We genieten nog iedere dag van het
eindresultaat: perfect gladde gevels, dat was vele jaren geleden. De fijnkorrelige structuur van de spuitkurk oogt bijzonder charmant.

Het team: enthousiaste, gedienstige en beleefde jonge gasten, van nabij gevolg door de toezichter: imposant figuur, met oog voor de kleinste details, die zijn jonge veulens van nabij volgt en bijstuurt. Dat ook de baas zelf geregeld langs komt mag eveneens vermeld worden.

Dat iedereen Nederlands praat vergemakkelijkt de communicatie gevoelig. 
Op de meeste werven tegenwoordig een ongekende luxe.

Samengevat: wij zijn zeer tevreden klanten en durven uw firma onvoorwaardelijk aanbevelen.


2250 Olen.Hier een greep uit onze realisaties