Dakgootpreventie

De voordelen van dakgootbescherming

  • voorkomt een hoop werk
  • bespaart op onderhoudskosten
  • verkleint de kans op schade door lekkage
  • voorkomt schade door dooiende sneeuw
  • pas op elke dakgoot, oud of nieuw
  • voorkomt corrosie door rottende bladeren
  • is onderhoudsvrij
  • gaat een leven lang mee
  • is Nederlands fabricaat
  • biedt tien jaar fabrieksgarantie

Dakgootbescherming, voorkom lekkage en bespaar op onderhoud

Dakgootpreventie is een eenvoudig, maar superslim concept. Met een rooster over uw dakgoot voorkomt u verstoppingen van de waterafvoer door bijvoorbeeld bladeren, takken of sneeuwophoping. En dat voorkomt bijgevolg dure lekkageschade. Verder beschermt u uw kostbare goten tegen corrosie door rottingsprocessen van bijvoorbeeld eikenbladeren. Dakgootpreventie gaat een leven lang mee.

Dakgootbeschermer: nooit meer de dakgoot verstopt

Met de dakgootbeschermer van Dakgootpreventie heeft u nooit meer uw regenpijp of dakgoot verstopt. U hoeft niet meer zelf de ladder op of een onderhoudsbedrijf te bellen voor het schoonmaken van uw dakgoten. Ook beperkt u hiermee de kans op dakgoot lekkage tot een minimum.

Minimale onderhoudskosten door dakgootbescherming

Met dakgootbescherming van Dakgootpreventie hebt u minimale kosten van onderhoud aan uw dakgoten. Zuren uit rottende bladeren kunnen het zink, koper, aluminium, kunststof of polyester van uw dankgoten aantasten. Vooral eikenblad is een beruchte vijand van uw dakgoot.

Bescherm dakgoten tegen UV-straling

De dakgootbeschermer zorgt voor aanzienlijk minder schadelijke invloeden van UV-straling op uw kostbare goten. Van welk materiaal, kunststof of metaal, uw goten ook zijn gemaakt, UV-straling uit zonlicht draagt sterk bij aan de aftakeling van dakgoten. Dakgootpreventie reduceert de UV straling uit zonlicht met minstens zestig procent. Hierdoor gaan uw dakgoten vele jaren langer mee.

Dakgootbeschermer voorkomt problemen bij sneeuw

Wanneer een laag sneeuw gaat smelten, kan dit voor problemen zorgen bij uw dakgoot. Het glijdt van uw dak, maar blijft steken in de goot. Door grote druk kan de bijgevolg goot beschadigen of zelfs breken. Bij vorst na tijdelijke dooi kan de waterafvoer bevriezen, met grote kans op lekkage omdat het bevriezende water nergens heen kan. Met dakgootbeschermers glijdt de sneeuw door en wordt druk voorkomen. Alleen het ontdooide lekwater komt in uw goot en regenpijp terecht en stroomt probleemloos weg. Mede dankzij de lucht onder het dakgootrooster versnelt het dooiproces.

Aluminium dakgootrooster

De basis van Dakgootpreventie is een aluminium dakgootrooster, die solide wordt bevestigd op uw bestaande dakgoot. Bladeren en takjes blijven op het rooster liggen. Dit houdt de dakgoot schoon, zodat regenwater probleemloos doorstroomt. De bladeren en takjes drogen op het rooster en de wind doet de rest. U hoeft dus nooit meer uw dakgoten schoon te (laten) maken. Dakgootroosters van Dakgootpreventie zijn bovendien universeel, ze passen op elke dakgoot.

© 2021 D-Service

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑