Plaagdierbestrijding met marterschroot of vogelschroot: nooit meer ongedierte in huis.

(Steen)marters, vogels of ratten kunnen een ware chaos aanrichten in uw huis. Deze plaagdieren zorgen voor enorme schade door onder meer knagen, wroeten, urine, ontlasting en resten van prooidieren in staat van ontbinding. Ook zorgt het geluid van dit ongedierte voor stress en slapeloze nachten bij bewoners. Eenmaal binnen zijn plaagdieren nauwelijks meer te bestrijden.

Innovatief gebouwonderhoud houdt ongewenste invloeden buiten.

De unieke producten van Dakgootpreventie beschermen huizen en bedrijfspanden tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Innovatief gebouwonderhoud voorkomt problemen en overlast door bladval en (plaag-)dieren, zoals vogels en steenmarters. Montage geschiedt door onze vakkundige en ervaren installateurs.

Het levert u gegarandeerd lagere onderhoudskosten op en een langere levensduur van uw vastgoed.

Steenmarter buiten houden

De steenmarter is beschermd en mag daarom niet worden gevangen of bestreden met bestrijdingsmiddelen. De beste manier om ernstige schade en overlast te voorkomen is plaagdierbeheersing: zorg ervoor dat (steen)marters uw huis niet kunnen binnendringen.

Marters komen binnen via dakgoot

Dé plek voor marters om woningen binnen te dringen is via de dakgoot. Zo kruipen ze onder de dakpannen of dakbedekking en vreten zich een weg door isolatiemateriaal naar een warme plek ergens boven het plafond of in de spouwmuur. Dakgootbescherming en marterschroten van Dakgootpreventie houden steenmarters en andere plaagdieren buiten. Zeker en diervriendelijk!

(Steen)marters in huis die muren, daken en plafonds beschadigen. Met stank en geluidsoverlast. Met de Dakgootpreventie Marterschroot is het definitief verleden tijd.

Dak en dakgoot vogelvrij

Vogels zoals kraaien, roeken, kauwen en duiven nestelen graag onder uw pannen. Daar zitten ze hoog en droog en broeden beschut tegen weer, wind en roofdieren. Het grote nadeel van de vogels onder uw dak is de grote hoeveelheid takken en andere rommel die zij met zich meebrengen. En natuurlijk de vogelpoep die zij achterlaten. Wilt u ook uw dak en dakgoot vogelvrij houden? En uw huis beschermen door kraaien, roeken, kauwen en duiven te weren, bestrijden en verjagen?

Vogelschroot

De vogelschroot is een diervriendelijke plaagdierwering. In combinatie met dakgootbescherming van Dakgootpreventie is dit een optimale manier van ongediertebestrijding. U beschermt dit uw huis tegen schade door broedende vogels, zoals lekkage door verstopping van uw dakgoot of regenpijp.

Marter- en vogelschroot met dakgootbescherming, een unieke oplossing

De marterschroot in combinatie met dakgootbescherming van Dakgootpreventie is een unieke, innovatieve oplossing om plaagdieren zoals ratten, muizen, (steen)marters, roeken, kraaien, kauwen en duiven te weren.

De marterschroot is een dikke aluminium kam die de ruimte onder de pannen hermetisch afdicht en voor ongedierte ondoordringbaar is. Vergelijkbare kunststoffen schroten zijn voor deze knaagdieren nauwelijks een obstakel. Onze aluminium oplossing werkt perfect om langdurig ongedierte in huis te bestrijden.

Alle hellende daken plaagdierproof

Dankzij het materiaalgebruik zijn de marter- of vogelschroten gegarandeerd plaagdierproof: pikkende, bijtende, knagende of trekkende vogels en knaagdieren zoals (steen)marters, muizen of ratten hebben geen schijn van kans. Ook zijn de schroten volledig bestand tegen weer en wind. De marterschroten en vogelschroten zijn geschikt voor alle soorten hellende daken. Ook zijn ze geschikt voor montage rondom dakramen, zoals uw Velux dakraam of Fakro tuimelraam.

Voor onze recente projecten, kan je vanaf nu een kijkje nemen op onze facebookpagina ‘steenmarter verjagen’