Nieuws

2022

Door aanhoudende kwaliteit en goede marketing blijven wij groeien. Wij zijn daarom dringend op zoek naar versterking in ons uitvoerend team. Wil jij een bouwsteen worden in een heel dynamisch bedrijf? Aarzel dan niet en schrijf ons aan, wij zoeken gemotiveerde mensen. Reageer dan hier.

D-Service heeft zijn vergunning “uitzondering op het jachtdecreet” ontvangen en behoort tot de enkele bedrijven die nesten van steenmarters onder bepaalde omstandigheden mogen ontzetten. En de ontvangen vergunning is voor 3 jaar geldig

2021

Ook onze ploeg van uitvoerders wordt uitgebreid. Welkom aan onze nieuwe collega.

Kwaliteit doorgeven aan jongere generaties is ook werken aan de toekomst van onze jeugd. Zo werkt D-Service op verschillende vlakken mee aan een betere toekomst van onze kinderen. Al onze medewerkers volgen op regelmatige tijdstippen bijkomende opleidingen. Zo ook onze ervaren ratten. Vandaag heeft een van onze ploegleiders zijn certificering gehaald en mag (deed hij al) nu officieel scholing op de werven geven en telt dit mee voor de collega’s als opleiding. Goed voor uw woning, goed voor ons bedrijf, zo verbetert de kennis in het bedrijf en goed voor de CV’s van onze werknemers.

Wij groeien, zo hebben we ons commercieel team uitgebreid. Welkom aan onze twee nieuwe technisch adviseurs

U kan ons nu zien rijden over de Vlaamse wegen, op weg van of naar een tevreden klant.

2020

Het is nu officieel, de zaakvoerder en een medewerker zijn geslaagd voor het examen ingericht

Ook wij trekken de kaart van hernieuwbare energie.

Dus u kan bij ons nu ook terecht voor energie neutralere oplossingen, samen met volgende partners:

Ons team gaat met opleiding in Axel.

Kijk maar eens op onze Facebook pagina

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2703400319763624&id=274981789272168