D-Service bv is een bouw- en renovatie bedrijf dat met passie en gedrevenheid geboren werd in 2001.

De huidige zaakvoerder, Geert Vral, nam in 2009 het bedrijf over en meteen waaide er een nieuwe wind door de gangen, de wind van innovatie.

D-Service bv viert in 2021 dus zijn 20-jarig jubileum onder de teugels/vleugels van Geert Vral.

Sleutel van het succes van D-Service bv is innovatieve producten en materialen met een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking.

Deze vlag blijft een heel brede lading dekken. En de lading wordt regelmatig groter. Door de gedrevenheid van de zaakvoerder en gemotiveerde medewerkers blijft D-Service bv een innovatief bouw- en renovatiebedrijf, dat met de laatste nieuwe technologieën de vraag van de klant, de vraag van de “moderne” eisen blijft beantwoorden.

Met deze nieuwe technologieën en systemen, heel vaak met onderbouwende keuringen van het WTCB, wil D-Service bv een duurzame, betaalbare oplossing bieden voor elk renovatie- of nieuwbouw project.

Ondertussen is ons bedrijf uitgegroeid in personeel, producten en diensten.


Onze slogan blijft:

“Beschermt, Voorkomt en Garandeert”


Ons team, samen goed voor meer dan 100 jaar ervaring, staat al 20 jaar ten dienste van u als klant met enoverende en doorproefde oplossingen. En dit om uw woning dichterbij de toekomstige energienormen te brengen, zonder afbreuk te doen aan de esthetische eigenschappen van uw woning, noch de gezondheid van uw huis te hypothekeren.

De missie van ons technisch commercieel team, is om naar uw wensen of vragen te luisteren. Hierop gepaste technieken en systemen voor te stellen. Mee te denken over het esthetisch eindresultaat, zonder het woonklimaat te benadelen.Wenst u kennis te maken met ons team?

👷🏻‍♀️👷🏻‍♂️D-Service zoekt extra medewerkers👷🏻‍♂️👷🏻‍♀️